Wino z Dzikiej Róży
Dostępność: Brak w magazynie
Średnia cena z ostatnich 30 dni: | 24.00 zł | i |
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: | 24.00 zł | |
Najwyższa cena z ostatnich 30 dni: | 24.00 zł | |
Średnia cena z ostatnich 30 dni: | 24.00 zł |
Napisz opinie
Imię:Opinia: Informacja: HTML nie tłumaczony!
Ocena: Złe Dobre
Słodki aromat owoców dzikiej róży zaklęty w domowym winie. Stare receptury oraz tradycyjne metody fermentacji zamieniły zdrowe, ekologiczne owoce w trunek o wykwintnym aromacie, oryginalnym smaku i subtelnej barwie. Owoce dzikiej róży działają ogólnie wzmacniająco. Witamina C i inne obecne w dzikiej róży uzupełniają niedobory witamin w chorobach przeziębieniowych, w ciąży, przy nadmiernej kruchości naczyń oraz kamicy żółciowej i nerkowej. Dzięki obecności flawonoidów owoce róży działają także żółciopędnie i rozkurczowo. Dzika róża działa także przy nieżytach przewodu pokarmowego, biegunkach, w chorobie wrzodowej żołądka i chorobach zakaźnych.
Z czym łączyć to wino?
Wino z dzikiej róży – pasuje do kuchni azjatyckiej (zwłaszcza wieprzowiny) jako składnik do przygotowania potraw, dań z migdałami (np. do prażonych migdałów), wędzonych ryb (tłustych), wędzonych mięs, lodów, ciast, deserów.
Cechy produktu | |
Pojemność | 750 ml |
Zawartość alkoholu | 13% |
Szczepy | owoc Dzikiej Róży |
Kolor | różowe |
Charakter | słodkie |